al 100 jaar vakmanschap

Kalfsvlees

Kalfsschnitzel
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak het vlees op niet te hoog vuur  3a4 minuten per kant.

Kalfsoester, kalfshaas, kalfskarbonade
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak het vlees op niet te hoog vuur 4a5 minuten per kant.

Kalfsfricandeau, rollade
bij dit vlees hangt de bereiding af van de maat en het gewicht van het vlees, vraag daarom aan de slager de bereiding.

Kalfs riblapjes, sucadelapjes, borstlapjes
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en braadt het vlees zachtjes aan, voeg daarna water toe en laat het geheel 2a3 uur zachtjes gaar sudderen.

Kalfslever
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak het vlees 3a4 minuten per kant.

Kalfs ossobucco
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en braadt het vlees aan, voor water toe en laat het vlees 1,5 a 2 uur zachtjes gaar sudderen.

Het kan zijn dat de bereiding van uw vlees hier niet bij staat vraag het dan aan de slager, deze verteld het u graag.