al 100 jaar vakmanschap

Varkensvlees

Varkens filet, schouder rollade
bij dit vlees hangt het er ook vanaf hoe groot het stuk         vlees is, vraag hier ook aan de slager naar de bereiding.

Varkens filetlapje, ribkarbonade
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak het vlees 4a5 minuten per kant.

Varkens procereurlapje, schouderkarbonade, argentijnse karbonade

haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak het vlees in totaal 20 minuten op laag vuur.

Gepaneerde varkens schnitzel

haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak het vlees zachtjes 4a5 minuten per kant.

Varkens saucijsje

haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, laat de boter smelten in de pan, leg het vlees in de pan zodra het vlees gesmolten is, bak het vlees daarna zachtjes in totaal 20 minuten op laag vuur.

Varkens cordon bleu
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak het vlees 5a6 minuten per kant.

Het kan zijn dat de bereiding van uw vlees hier niet bij staat vraag het dan aan de slager, deze verteld het u graag.