al 100 jaar vakmanschap

Panklaar Vlugklaar

Scheveningse kip
haal de kip een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak de kip zachtjes 20 a 25 minuten in totaal.

Limburgse mosterd medaillon
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak het vlees zachtjes 6 a7 minuten per kant.

Italiaanse biefrol
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak het vlees 8 minuten met de deksel half op de pan, zodat de kaas kan smelten.

Varkens slavink, rundervink, kalfs blindevink
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak de vinken zachtjes 15 a 20 minuten in totaal.

Hamburger
haal de burger een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak de burger zachtjes 10 a 15 minuten in totaal.

Kalfs balgehakt
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en braadt de bal zachtjes 15 a 20 minutenĀ  in totaal.

Het kan zijn dat de bereiding van uw vlees hier niet bij staat vraag het dan aan de slager, deze verteld het u graag.