al 100 jaar vakmanschap

Cateringservice

Dit jaar start Slagerij waaijer een catering service. U kunt bij ons diverse salades bestellen, met of zonder onze eigengemaakte vleeswaren als garnering.

Verder maken wij heerlijke hapjes voor bij de borrel. Ook verschillende gebraden producten zijn mogelijk, bijvoorbeeld een warme beenham of kalfsrollade, rosbief, varkens fricandeau of misschien wel een speciale wens van u.

Ook kunnen wij op uw feest heerlijke warme beenham, warme kalfsrollade of een speciale wens van u bereiden op een bakplaat, wij verzorgen dit voor u zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Wij werken niet met een folder/prijslijst waar u uit kunt kiezen, maar proberen aan uw wensen te voldoen. U komt bijvoorbeeld naar onze winkel en bespreekt met ons uw wensen en bekijken samen de mogelijkheden.

Slagerij Waaijer start zomer 2009 ook een Barbeque service.
U koopt bij ons vlees, wij leveren daarbij een gasbarbeque en een slager bereid het vlees voor u op de barbeque zodat u daar geen omkijken naar heeft tijdens uw barbeque feest. Ook kunt u diverse warme en koude gerechten bij ons bestellen, wij kunnen een buffet verzorgen voor u en uw gasten.

Voor verdere informatie en de voorwaarden kunt u met ons contact opnemen door ons te bellen of even langs te komen.