al 100 jaar vakmanschap

Lamsvlees

Lamskotelet
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak het vlees 3 a 4 minuten per kant.

Lamsfilet
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak het vlees 2 a 3 minuten per kant.

Lamsboutplak
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en bak het vlees 4 a 5 minuten per kant.

Lamsbout
bij dit vlees hangt de bereiding af van de maat en het gewicht van het vlees, vraag daarom aan de slager de bereiding.

Lamsschouderkarbonade
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en braadt het vlees zachtjes aan, voeg water en eventueel wat wijn toe en laat het geheel 1,5 uur zachtjes sudderen.

Lamsrollade
haal het vlees een uur van te voren uit de koelkast, verhit de boter of olijfolie in de pan en braadt het vlees zachtjes rondom aan, voeg water en eventueel wat wijn toe en laat het geheel 1,5 uur sudderen.

Het kan zijn dat de bereiding van uw vlees hier niet bij staat vraag het dan aan de slager, deze verteld het u graag.