al 100 jaar vakmanschap

Rundvlees met uien en broccoli

Ingrediënten voor 4 pers

  • 400 g biefreepjes
  • 2 sjalotten, fijngesneden
  • 2 el arachideolie
  • 250 g broccoli, in roosjes
  • 2 el groene Thaise currypasta
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 uien, in ringen gesneden
  • 3 djeroek poeroetblaadjes
  • 6 bosuien, fijngesneden
  • 60 g verse koriander
  •  enkele blaadjes basilicum

Voorbereiding

Verhit de olie in een wok en voeg al roerend de currypasta toe, roerbak 1-2 min. Voeg de biefreepjes toe en braad het vlees al omscheppend licht aan.

Voeg de uien,bosuien en sjalotten toe en roerbak 2-3 min. Voeg de broccoli toe en roerbak nog 2-3 min

Giet de kokosmelk erbij, voeg de djeroek poeroet toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat alles 8-10 min sudderen, tot het geheel gaar is. Snijd de koriander en het basilicum fijn en roer het erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer direct.

Lekker met witte rijst of noedels.

Eet smakelijk.