al 100 jaar vakmanschap

Rosbief Carpaccio salade

Een heerlijke zomer Maaltijd salade

Bereidingstijd: 10 minuten
Personen       : 2
Herkomst      : Italie

Ingrediënten

  • 300 gram dun gesneden rosbief
  • 1 zakje gemengde sla
  • olijven
  • geraspte oude kaas
  • pijnboom pitten
  • 1 zakje mozzarella
  • 1 grote stevige tomaat
  • olijfolie
  • honingmosterd dressing
  • stokbrood
  • kruidenboter

Bereiding
Verspreid de gemengde sla op het bord en sprenkel wat olie en  honingmosterd dressing over de  sla heen.
Leg vervolgens ongeveer 150 gram dungesneden rosbief op de sla en versier het geheel met stukjes mozzarella, tomaat, pijnboompitten, olijven en wat geraspte oude kaas.

Sprenkel als laatste olijfolie en honingmosterddressing naar smaak over het geheel, eventueel wat peper en zout toevoegen.

Stokbrood met kruidenboter en EET SMAKELIJK.