Biefstuk met heerlijke saliejus en ravioli
Ingrediënten
2 biefstukken
1 courgette
25 g boter
1 bak ravioli funghi porcini
½ eetlepel gedroogde salie
125 ml droge witte wijn
1 theelepel bouillonpoeder
Voorbereiding
- Halveer de courgette en snij de helften in plakjes
- Kook de ravioli 3 minuten zachtjes in ruim kokend water met zout totdat de ravioli beetgaar is.
- Intussen in koekenpan boter verhitten en biefstukken afhankelijk van gewenste gaarheid in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rood of rosé bakken.
- Haal de vlees uit de pan en in aluminiumfolie verpakt warmhouden.
- Zet het vuur hoog en roer de aanbaksels los met wijn, salie en bouillonpoeder. De jus iets inkoken.
- In een vergiet de ravioli-courgettemengsel laten uitlekken en verdeel het over 2 borden.
- Leg de biefstuk ernaast en giet over met de saliejus.
Eet smakelijk