al 100 jaar vakmanschap

Biefstuk met heerlijke saliejus en ravioli

Ingrediënten

2 biefstukken
1 courgette
25 g boter
1 bak ravioli funghi porcini
½ eetlepel gedroogde salie
125 ml droge witte wijn
1 theelepel bouillonpoeder

Voorbereiding

  1. Halveer de courgette en snij de helften in plakjes
  2. Kook de ravioli 3 minuten zachtjes in ruim kokend water met zout totdat de ravioli beetgaar is.
  3. Intussen in koekenpan boter verhitten en biefstukken afhankelijk van gewenste gaarheid in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rood of rosé bakken.
  4. Haal de vlees uit de pan en in aluminiumfolie verpakt warmhouden.
  5. Zet het vuur hoog en roer de aanbaksels los met wijn, salie en bouillonpoeder. De jus iets inkoken.
  6. In een vergiet de ravioli-courgettemengsel laten uitlekken en verdeel het over 2 borden.
  7. Leg de biefstuk ernaast en giet over met de saliejus.

Eet smakelijk